Finnconin yhteydessä järjestetään perinteiseen tapaan ohjelmanumeroita joihin on myös ennakkoilmoittautuminen. Näitä ovat muun muassa perjantaina 7. päivä kello 13 järjestettävä Kapteeni Kuolio kävely ja lauantaina 8. päivä järjestettävät Naamiaiset.

Osana perjantain ohjelmaa järjestetään myös kirjoittajille suunnattu Kirjoittamisen ja julkaisemisen suomifuturistinen SPEFI-UTOPIA 2050 –työpaja, jossa keskitytään siihen mikä voisi olla kirjoittamiseen ja kustantamiseen liittyvä (minimaalinen/maksimaalinen/optimaalinen) ydinjoukko sekä siihen, miten tulevaisuuden kirjoitustyöt ja työvälineiden oikeudet pitäisi jakaa mahdollisimman oikeudenmukaisesti, houkuttelevasti ja kestävästi.

Tämän lisäksi ennen tapahtuman virallista alkua Finnconin akateeminen kunniavieras Marek Oziewicz järjestää erityisesti opettajille ja kasvattajille suunnatun työpajan nimeltään Education for the Planet: Building Universal Climate Literacy with Children’s Literature and Media.

Näiden lisäksi tietenkin on vielä Scifikirppis, johon voi tuoda tyhjentään myyntiin omasta kirjahyllystä ja komerosta kaiken sen spekulatiivisen kirjallisuuden sekä tavaran mitä ei enää itse tarvitse!

Ilmoittaudu siis mukaan yhteen tai vaikka kaikkiin ohjelmanumeroihin alla olevilla lomakkeilla!

Kapteeni kuolio kävelyn ilmoittautumislomake

SPEFI-UTOPIA 2050 -työpajan ilmoittautumislomake

Naamiaisten ilmoittautumislomake

Marek Oziewiczin työpajan ilmoittautumislomake

Scifikirppiksen ilmoittautumisohjeet löytyvät Finnconin nettisivujen Scifikirppis-osiosta.