Tilakartat

Ohjelmatilat

Juhlasali – puheohjelma 
Juhlasali on auditoriomainen tila, jossa on 648 hengen laskeva katsomo. Juhlasalin sisäänkäynti on katsomon yläosasta 2. kerroksesta.


Luentosali A1 – puheohjelma  
2. kerroksessa sijaitseva A1 luentosalissa on 341 hengen nouseva katsomo. Sisäänkäynti saliin on vain Juhlasalin aulan puolelta. 


Luentosali A3 ja Luentosali A4 – puheohjelma 
2. kerroksessa sijaitsevat luentosalit A3 ja A4, molempiin mahtuu 69 henkeä. Sisäänkäynnit sijaitsevat yhdistyspöytä käytävällä.


Ryhmätyötila A05 – työpajat ja miitit 
0. kerroksessa sijaitseva työpajoja ja miittejä varten varattu 30 hengen tila. Sisäänkäynti on Taidekujakäytävällä.

Luentosali A06 – lapsille suunnattu ohjelma
0. kerroksessa sijaitseva lapsille suunnattua ohjelmaa varten varattu 30 hengen tila. Sisäänkäynti on Taidekujakäytävällä.


Luentosali D10a – puheohjelma
0. kerroksessa sijaitseva D10a luentosalissa on 436 hengen laskeva katsomo. Esteetön sisäänkäynti katsomon yläosasta 0. kerroksesta. Tilassa on induktiosilmukka.


Luentosali D10b – puheohjelma
0. kerroksessa sijaitseva D10b luentosalissa on 175 hengen laskeva katsomo. Esteetön sisäänkäynti katsomon yläosasta 0. kerroksesta. Tilassa on induktiosilmukka.


Luentosali D11 – akateeminen ja muu puheohjelma
0. kerroksessa sijaitseva D11 luentosalissa on 120 hengen laskeva katsomo. Esteetön sisäänkäynti katsomon yläosasta 0. kerroksesta. Tilassa on induktiosilmukka.

Sosiaaliset tilat

Tänä vuonna Finnconissa on käytössä kaksi uutta sosiaalista tilaa, jotka sopivan hyvin levähtämiseen ohjelmanumeroiden välillä, kuvien nappaamiseen Finnconissa tehdyistä löydöistä tai vaikkapa eväiden nauttimiseen.

Lyhty – Aurinkoterassi

Päätalon D-osan katolla sijaitseva erillinen rakennus, jonne on kulku 1. kerroksesta pääportaikon alta (Lego-näyttelyn vierestä).

Lyhty on kävijöidemme käytettävissä vapaaseen hengailuun.

Lyhdyssä on pieni keittiö, jossa mm. mikroaaltouuni. Lyhdyssä on vesipiste, mutta ei wc-tiloja.

Hubs – Lautapeli- ja sometila

0. kerroksessa sijaitseva Hubs-tila on myös käytettävissä vapaaseen hengailuun. Tilassa on Finnconin rollupit selfieitä varten sekä pöytiä ja pientä rekvisiittaa kirjasomettajien käyttöön.

Hubsissa on myös muutamia lauta-ja korttipelejä, joiden pariin voi istahtaa hetkeksi.

Sisäänkäynti tilaan on Taidekujakäytävällä.

Muut tilat

Lastenhoitotila

Tapahtumassa ei ole erillistä lastenhoitotilaa. Päätalon 0. kerroksen hissin läheisyydessä on kaksi vaipanvaihtotasoilla varustettua wc:tä. Lyhdyn keittiössä on mikro, joka on kävijöidemme käytettävissä myös perheen pienempien ruokien lämmittämiseen.

Kuva työskentelykopista / Picture of a working booth

Hiljainen tila

Päätalon 2. kerroksen Kirjabasaarin yhteydessä on työskentelykuutiota, jotka ovat äänieristettyjä.