Tampereen yliopisto - Päärakennus

Infopiste

Infopiste sijaitsee 1. kerroksen pääaulassa, josta löytyy myös vaatesäilytys, kirjamyyntiä, signeerauspiste ja Lego-näyttely. Kerroksesta pääsee myös sisäpihalla sijaitsevaan kävijöiden käytettävissä olevaan Lyhtyyn.

Infopisteen saa parhaiten kiinni käymällä paikalla. Infon työntekijät tavoittaa puhelimitse conin aukiolojen aikana (ei iltabileet) numerosta: 0468974778


Vaate- ja tavarasäilytys

Finnconissa on vaatesäilytystä varten valvottu maksuton narikka, joka sijaitsee Päätalon 1. kerroksessa. Tähän narikkaan voi jättää takit, käsilaukut, ostoskassit ja selkäreput. Varaamme jonkin verran tilaa myös matkatavaroiden säilytystä varten.

Tapahtumapaikalla ei ole erillistä pukuhuonetta kävijöiden käyttöön. Vaatteiden vaihtoon soveltuvat wc-tilat merkitään tapahtumapaikan karttaan, joka julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Huomioithan ettei vessoissa tai muissa yleisissä tiloissa saa suihkuttaa hiuslakkoja tai muita hajusteita.


Ruokailu

Tapahtuman aikana Päätalolla kävijöitämme palvelee Juveneksen YO Ravintola. Tarjolla on lounasruoan lisäksi kahvilapalvelut.

Keskustakampuksen läheisyydessä on Tullintorin kauppakeskus, n. 400m päässä, josta löytyy ruokakaupan lisäksi myös kahviloita ja ravintoloita.


Tilat

Finnconilla on päätalollaan käytössään lukuisia saleja ja luokkatiloja ohjelmatiloina sekä sosiaalisia tiloja, joissa viettää aikaa ohjelman ulkopuolelta. Tilakarta sekä lisää tietoa tiloista löydät Tilat-sivulta.


Lastenhoitotila

Tapahtumassa ei ole erillistä lastenhoitotilaa. Päätalon 0. kerroksen hissin läheisyydessä on kaksi vaipanvaihtotasoilla varustettua wc:tä. Lyhdyn keittiössä on mikro, joka on kävijöidemme käytettävissä myös perheen pienempien ruokien lämmittämiseen.


Hiljainen tila

Päätalon 2. kerroksen Kirjabasaarin yhteydessä on työskentelykuutiota, jotka ovat äänieristettyjä.


WLAN

TUNI-GUEST maksuton ja suojaamaton vierailijaverkkoyhteys, joka vaatii kirjautumisen.


Raha

Suurimmalla osalla myyntipöydistä onnistuu korttimaksaminen tai mobilepay, mutta suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä rahaa. Päätalon ravintola hyväksyy maksuvälineeksi kortin. Lähimmät käteisautomaatit sijaitsevat Tampere-talossa ja Tullintorin kauppakeskuksessa.