Tampereen yliopiston tilat ovat pääsääntöisesti saavutettavat. Päärakennuksessa (jossa con tapahtuu) saavutettavuus on varmistettu luiskilla, hisseillä ja automaattiovilla. Tärkeimmät kulkureitit on varustettu oviautomatiikalla ja kulkureittien selkeään opastamiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Yliopiston hisseistä monet toimivat ääniohjauksella ja niissä on myös pistekirjoituksella varustetut painikkeen. Kaikkiin yliopiston ravintoloihin ja kahviloihin pääsee pyörätuolilla.

Yliopiston suurimmat saleissa on kiinteät induktiosilmukat. Pienemmissä saleissa ei ole kiinteää induktiosilmukkaa. Tarkemmin salien varusteluun voit tutustua Tilat-sivulla. Saleihin tullaan varaamaan paikkoja eturiviin huuliltalukijoita varten. 

Saleissa on joko edessä tai takana, riippuen salin sisäänkäynnistä, erikseen varatut paikat pyörätuolilla liikkuvilla ja heidän avustajilleen. 

Sisäänkäynti yliopiston päärakannukseen (Kalevantien suunnasta) on A-talon 1. kerrokseen, A-talon ohjelmatilat sijaitsevat 2. Kerroksessa ja niihin on käynti hissillä Kalevantien pääaulasta. D-talon ohjelmatiloihin pääsee hissillä menemällä kerrokseen 0 ja käytävää pitkin alakuppilaan ja D-talon ohjelmasaleihin.

Yliopiston sisäänkäyntien läheisyydessä on liikuntaesteisten pysäköintipaikkoja. Näitä löytyy sekä päärakennuksen sisäänkäynnin, että D-rakennuksen sisäänkäynnin (0-kerros) läheltä. Taksin nouto- ja jättöpaikka on päärakennuksen sisäänkäynnin edessä, Kalevantien puolella.

Tutustu conipaikan esteettömyyteen yliopiston sivuilla

Tapahtuman aikana kävijöitä ohjeistetaan, ettei vessoissa tai muissa yleisissä tiloissa suihkuteta hiuslakkoja tai muita hajusteita. Ohjelmista, joissa on esimerkiksi välkkyviä valoja, tullaan varoittamaan etukäteen ohjelmalehdessä ja/tai ohjelman alkaessa. Kävijöitä ohjeistetaan myös välttämään syömistä ohjelmatiloissa, mahdollisten allergisten reaktioiden välttämiseksi.